Contact

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je dat wij contact met je opnemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.


Contactgegevens

Strandweg 152
2586 JW Den Haag
 070-369 88 58


Hoe bereik je ons?

Indien we aan het masseren zijn, zijn wij helaas niet altijd in de gelegenheid je telefonisch te woord te staan. Voor jou en ons gemak, gebruik daarom het contact formulier of mail op onderstaand mail adres.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 09:00 – 17:00

Route & parkeren

De Pier is eenvoudig bereikbaar. Voor bezoekers die met de auto of motor naar Scheveningen komen, is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Er zijn verschillende parkeergelegenheden waar u kunt parkeren. Komt u met het openbaar vervoer naar Scheveningen, dan stapt u uit bij halte Kurhaus.

Met de auto

Vanuit Amsterdam (via A4), Rotterdam (via A13) en Utrecht (via A12) tot aan knooppunt Prins Clausplein A12 richting Voorburg. Doorrijden tot aan einde A12. Hier rechtsaf Benoordenhoutseweg op en na 800 meter bij de stoplichten eerste links de Van Alkemadelaan in. Deze laan gaat over in de Zwolsestraat.
Om te parkeren slaat u bij de stoplichten bij het TINQ pompstation rechtsaf en rijdt u de Parking Scheveningen-Strand in. U moet hier onder de grond zo ver mogelijk doorrijden om het zo dicht mogelijk bij De Pier te parkeren. U kunt daar de trap of lift naar boven nemen.
Bij het verlaten van de parkeergarage slaat u rechtsaf en loopt u richting het kruispunt en bij het oversteken kunt u alleen maar rechtdoor nemen. De tijd is ongeveer 5 minuten tot u bij De Pier aankomt.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Den Haag Centraal kunt u verder reizen met tramlijnen 9, bij station Den Haag Laan van NOI neemt u buslijn 22 en als u via Den Haag Hollands Spoor komt, kunt u reizen met tram 1 en tram 9.
Bij halte Kurhaus kunt u zowel met de bus of tram uitstappen.

Here