Q&A corona

Q&A corona

Corona- update

Vanaf zaterdag 6 november is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. Zonder een geldig coronatoegangsbewijs heb je geen toegang tot de wellness.

Een bezoek aan de wellness staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren.

Hoe werkt de CoronaCheck-app?
Met de CoronaCheck-app kan je een coronabewijs maken. Dit is een QR-code op basis van een tekst, herstel of vaccinatie. Je krijgt twee QR-codes: een Nederlandse QR-code en een internationale QR-code.

Wil je weten hoe het maken van een coronabewijs in de app werkt? Kijk dan dit filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=fuwzLKOwJIQ&t=1s

Welke maatregelen hebben wij genomen?

De 1,5 meter samenleving. Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Health Lab De Pier stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van haar bezoekers en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is Health Lab De Pier volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze bezoekers en dat vragen we aan onze medewerkers. Waar mogelijk geven we deze afstand aan middels signing.

Aanwijzingen

We doen er alles aan om je bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op en volg waar nodig de bewegwijzering.

Hygiëne

Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst met desinfectiegel te desinfecteren. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers. Waar nodig dragen onze medewerkers plastic handschoenen en mondkapjes.

Massagesalon

Voor ons beautycentrum volgen wij de richtlijnen en aanbevelingen vanuit de overheid en de brancheverenigingen. Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage.

Baden

Voor onze baden houden wij ons aan de richtlijnen en adviezen uit het "protocol verantwoord zwemmen".

Gezondheid

De gezondheid en veiligheid van zowel onze bezoekers als van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Als je klachten hebt die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we je thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers. Voor meer informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden#Vragen over voorkomen besmetting.

Betalen

Uit hygiënisch oogpunt willen we je vragen contactloos of met pin te betalen.

Jouw reservering

Wij zullen alle reserveringen kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum en ervoor zorgen dat vouchers en andere acties en aanbiedingen worden verlengd indien deze binnen de sluitingsperiode verlopen zodat deze langer geldig blijven. Wij vragen je begrip.

Ik heb een reservering gepland staan. Kan ik mijn reservering wijzigen of verplaatsen?

Gasten die al een reservering hebben gemaakt voor in de toekomst hoeven zich geen zorgen te maken. Alle gasten met een reservering tussen 15 maart en 19 mei 2020, ontvangen van ons een e-mail, met daarin alle informatie over het wijzigen of verplaatsen van de reservering. Wil je alvast een nieuwe reservering maken voor op een later moment? Dit regelen we voor je. Gebruik dan ons online reserveringsformulier.

Ik heb een voucher of cadeaubon die afloopt. Hoe gaan jullie daar mee om?

Actie vouchers en cadeaubonnen met een geldigheidsdatum t/m 18 mei 2020, zullen worden verlengd met het aantal dagen dat ons resort gesloten is geweest.

Ik heb een strippenkaart die afloopt, hoe kan ik deze nog gebruiken?

Je strippenkaart kunnen we verlengen. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op.

Kan ik nog een cadeaubon kopen voor in de toekomst?

Dat is zeker mogelijk. Via onze website kun je een cadeaubon kopen voor een ontspannen bezoek. Deze kan je online bestellen via de pagina cadeaubon.

Is het veilig om te floaten?

Buiten de extra maatregelen die wij treffen op het gebied van hygiëne willen wij jullie graag nog wat nadere informatie geven over onze diensten. Dhr. P. Molenaar van het RIVM alsmede andere virologen in de wereld hebben achterhaald dat het virus niet kan overleven in een vochtige en warme omgeving. Daarbij komt dat onze floattanks/ isolatietanks gevuld zijn met dermate hoge mate van epsomzout (magnesiumsulfaat) dat daar geen bacterie of virus zou kunnen overleven. Na elke float wordt tevens aan het water een desinfect toegevoegd en wordt het water minimaal 30 minuten gecleaned.

Ik heb een reservering gepland staan. Kan ik mijn reservering wijzigen of verplaatsen?

Gasten die al een reservering hebben gemaakt voor in de toekomst hoeven zich geen zorgen te maken. Alle gasten met een reservering in de lockdown ontvangen van ons een e-mail met daarin alle informatie over het wijzigen of verplaatsen van de resrvering. Wil je alvast een nieuwe reservering maken voor opeen later moment? Gebruik dan ons online reserveringsformulier.

Ik heb een voucher of cadeaubon die afloopt. Hoe gaan jullie daar mee om?

Actie vouchers en cadeaubonnen met een geldigheidsdatum die in de lockdown valt, zullen worden verlengd met het aantal dagen dat Health Lab De Pier gelosten is geweest.