Q&A corona

Q&A corona

Helaas zijn wij tijdelijk gesloten i.v.m. het Corona virus

Tot onze spijt moeten wij onze deuren sluiten tot en met minimaal maandag 6 april 2020 als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Tijdens de persconferentie van 15-03-2020 is deze maatregel door de minister van Volksgezondheid, de heer Bruno Bruins, afgekondigd. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij al onze gasten in de loop van komende week informeren over de afwikkeling van de eventueel gemaakte reservering in de periode tot en met 6 april 2020.

Jouw reservering

Wij zullen alle reserveringen kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum en ervoor zorgen dat vouchers en andere acties en aanbiedingen worden verlengd indien deze binnen de sluitingsperiode verlopen zodat deze langer geldig blijven. Wij vragen je begrip.

Hoe lang is Health Lab De Pier gesloten?

Health Lab De Pier is tot en met 6 april 2020 gesloten. Wij zien je graag ná 6 april terug in goede gezondheid.

Ik heb een reservering gepland staan. Kan ik mijn reservering wijzigen of verplaatsen?

Gasten die al een reservering hebben gemaakt voor in de toekomst hoeven zich geen zorgen te maken. Alle gasten met een reservering tussen 15 maart en 6 april 2020, ontvangen van ons een e-mail, met daarin alle informatie over het wijzigen of verplaatsen van de reservering. Wil je alvast een nieuwe reservering maken voor op een later moment? Dit regelen we voor je. Gebruik dan ons online reserveringsformulier.

Ik heb een voucher of cadeaubon die afloopt. Hoe gaan jullie daar mee om?

Actie vouchers en cadeaubonnen met een geldigheidsdatum t/m 6 april 2020, zullen worden verlengd met het aantal dagen dat ons resort gesloten is geweest.

Ik heb een strippenkaart die afloopt, hoe kan ik deze nog gebruiken?

Je strippenkaart kunnen we verlengen. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op.

Kan ik nog een cadeaubon kopen voor in de toekomst?

Dat is zeker mogelijk. Via onze website kun je een cadeaubon kopen voor een ontspannen bezoek. Deze kan je online bestellen via de pagina cadeaubon.

Is het veilig om te floaten?

Buiten de extra maatregelen die wij treffen op het gebied van hygiëne willen wij jullie graag nog wat nadere informatie geven over onze diensten. Dhr. P. Molenaar van het RIVM alsmede andere virologen in de wereld hebben achterhaald dat het virus niet kan overleven in een vochtige en warme omgeving. Daarbij komt dat onze floattanks/ isolatietanks gevuld zijn met dermate hoge mate van epsomzout (magnesiumsulfaat) dat daar geen bacterie of virus zou kunnen overleven. Na elke float wordt tevens aan het water een desinfect toegevoegd en wordt het water minimaal 30 minuten gecleaned.