Massages

Ben jij toe aan een massage in Scheveningen? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij verzorgen verschillende soorten massages, zodat je zowel lichamelijk als mentaal helemaal tot rust kunt komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke ontspanningsmassage met warme olie? Wij zorgen ervoor dat je letterlijk en figuurlijk weer goed in je vel komt te zitten of dat je je gewoon eens lekker kunt laten verwennen.

Alles wat je moet weten over onze massages

Massages brengen je geest en lichaam in een staat van diepe ontspanning. De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen. Het is een zachte en rustige massage die bestemd is voor diegene die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam. Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van pijn- en spanningsklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam. Door middel van de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd en kunnen afvalstoffen versneld afgevoerd worden. Binnen korte tijd kom je tot diepe ontspanning.

Online reserveren

Onze massages

NEW! Holistische ontspanningsmassage

95 minuten: € 105,00 120 minuten: € 129,50

Een holistische massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op geestelijke ontspanning. Jij wordt als geheel behandeld: je lichaam, geest, emoties en het contact met je omgeving. Door een combinatie van een klassieke ontspanningsmassage, reiki, yoga nidra en hotstones en aromatherapie neem ik je mee naar een diepe ontspanning. Deze massage helpt je meer in contact te zijn met je lichaam en voelen waar je in je lichaam spanning vasthoudt.

Aromatherapie massage

55 minuten: € 69,50 / 85 minuten: € 99,50

Doe nieuwe energie op met een aromatherapie-massage. Geniet van een ontspannende massage met 100% natuurlijk of etherische oliën, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiële oliën hebben het vermogen om te ontstressen of te verkwikken, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met aromatherapie ontwaken je al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel. Een aromatherapie-massage is een effectieve behandeling om lichaam en geest weer in balans te brengen én om je massage een extra dimensie te geven, want niets spreekt zo tot de verbeelding als geur.

Let op: mocht je in verwachting zijn dan wordt jouw massage automatisch een zwangerschapsmassage. Het eerste trimester van de zwangerschap (1-13 weken) geven wij geen massages.

Klassieke ontspanningsmassage

35 minuten: € 44,50 / 55 minuten: € 64,50 / 85 minuten: € 94,50

Onze welbekende ontspanningsmassage waarbij jij centraal staat. Tijdens de massage wordt duidelijk waar spanningen zich in jouw lichaam bevinden. Het is een zachte en rustige massage en die zeker voor jou bestemd is als je je spieren en lichaam op een vriendelijke manier wilt ontspannen. Deze massagevorm richt zich op de balans tussen lichaam en geest, waarbij de nadruk ligt op het jou laten ervaren wat er in je lichaam gebeurt. Door het ervaren van ontspanning en rust zal er ook meer ruimte ontstaan voor nieuwe energie. Door middel van de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd en kunnen afvalstoffen versneld afgevoerd worden. De ontspanningsmassage wordt met massage olie op de blote huid uitgevoerd.

Klassieke sportmassage

55 minuten: € 72,50

Heb je behoefte aan een intensievere massage met de focus op vermoeide spieren en/of specifieke klachten? Boek dan een sportmassage waarbij extra aandacht wordt gegeven aan jouw focusgebieden. Door de stevige massagetechnieken is er een goed afvoer van afvalstoffen mogelijk. Deze massage is geschikt voor mensen met een actieve en sportieve tijdsbesteding. De sportmassage wordt op de blote huid gegeven met massageolie.

Let op: mocht je in verwachting zijn dan wordt jouw massage automatisch een zwangerschapsmassage. Het eerste trimester van de zwangerschap (1-13 weken) geven wij geen massages.

Zwangerschapsmassage

95 minuten: € 105,00 / 120 minuten: € 129,50

Vanaf 13 weken tot aan het einde van de zwangerschap bieden wij een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage. Je zwangerschapsperiode is een unieke tijd. Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam en op emotioneel gebied. Een zwangerschapsmassage helpt jou om meer in je lijf te komen, te ontspannen, beter te slapen en om contact te maken met de baby in je buik. De focus tijdens de zwangerschapsmassage ligt op algehele ontspanning. Maar ook je rug, bekken, nek, schouders, vochtophoping en andere klachten kunnen worden aangepakt. Tijdens de massage lig je op je zij.

Let op: Onder de 13 weken zwangerschap geven wij geen massages.

Positieve effecten ontspanningsmassage

  • Vermindert stress symptomen en vermoeidheid
  • Vermindert je spierspanning
  • Verbetert de bloedsomloop en stofwisselingsprocessen in je lichaam
  • Helpt bij burn-out symptomen
slide

Wat kan je verwachten van een massage

Voorafgaand aan de massage

Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je massage leggen wij uit hoe je je het beste kan voorbereiden op een massage bij Health Lab De Pier.

Wij raden je aan om, voordat je bij ons komt voor een massage, thuis te douchen. We raden af om voor de massage koffie of alcohol te drinken. Wanneer je onder invloed bent, kunnen we je de toegang ontzeggen. Onze masseuse neemt je mee naar de massageruimte. Ze zal de ruimte verlaten zodat je de gelegenheid krijgt om je om te kleden. Nadat je je hebt omgekleed, mag je plaatsnemen op de verwarmde massagetafel. De masseuse plaatst vervolgens een doek op het gedeelte dat niet wordt gemasseerd om ervoor te zorgen dat jouw lichaam warm blijft.


Tijdens de massage

Tijd om te genieten! Zorg ervoor dat je zo comfortabel mogelijk ligt, terwijl je geniet van een heerlijke massage. Aan het begin van de massage lig je op je buik, waarna je gedurende massage op je rug gaat liggen. Voorafgaand en tijdens de behandeling ben je zelf in de gelegenheid om het tempo en de druk aan te geven.


Na de massage

Na de massage voel je je helemaal zen. Je zal ervaren dat je spieren heerlijk los zitten en dat je je uitgerust voelt. Om de wellness ervaring helemaal compleet te maken, kan je een massage combineren met een bezoek aan onze sauna. Het is belangrijk om na de massage voldoende water of thee te drinken. Dit helpt om de afvalstoffen die tijdens de massage zijn losgekomen uit het lichaam te verwijderen.

Maak online een afspraak

Voor meer informatie over een massage van Health Lab De Pier of vragen wat betreft de mogelijkheden kan je contact opnemen door te bellen naar 070 369 8858 of een e-mail sturen naar info@healthalbdepier.nl


Maak een afspraak