Massages

Massage

Massages brengen je geest en lichaam in een staat van diepe ontspanning. De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen. Het is een zachte en rustige massage die bestemd is voor diegene die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam. Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van pijn- en spanningsklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam. Door middel van de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd en kunnen afvalstoffen versneld afgevoerd worden. Binnen korte tijd kom je tot diepe ontspanning.

Een massage van 45 minuten richt zich op specifieke aandachtspunten. Bij een massage van 60 minuten wordt het lichaam van top tot teen behandeld.

Positieve effecten ontspanningsmassage

  • Vermindert stresssymptomen en vermoeidheid
  • Vermindert je spierspanning
  • Verbetert de bloedsomloop en stofwisselingsprocessen in je lichaam
  • Helpt bij burn-out symptomen

Massage ruimte

Health Lab De Pier beschikt over een massageruimte met twee massagebanken. Handdoeken, badjassen en slippers zijn aanwezig bij ons.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen. Het is een zachte en rustige massage die bestemd is voor diegene die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam. Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van pijn- en spanningsklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam. Door middel van de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd en kunnen afvalstoffen versneld afgevoerd worden. Binnen korte tijd kom je tot een diepe ontspanning.

Sportmassage

Een sportmassage is een stevige massage gericht op doorbloeding en herstel van de spieren. Deze massage is geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. Dagelijkse inspanningen en/of stress op het werk of prive kunnen ook tot vermoeide, stramme en pijnlijke spieren zorgen. Een groot misverstand is dat een sportmassage pijnlijk en hard is. Deze massage gaat juist om de pijnverlichting en niet om het verhogen van stress in het lichaam.

NB: Wij beschikken over gediplomeerde NGS sportmasseurs

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschapsperiode is een unieke tijd. Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam en op emotioneel gebied. Een zwangerschapsmassage helpt jou om meer in je lijf te komen, te ontspannen, beter te slapen en om contact te maken met de baby in je buik. De focus tijdens de zwangerschapsmassage ligt op algehele ontspanning. Maar ook je rug, bekken, nek, schouders, vochtophoping en andere klachten kunnen worden aangepakt.

Waarom Health Lab De Pier

Boven de golven, met panoramisch uitzicht op de boulevard en kustlijn van Scheveningen bevindt zich aan het einde van de Pier op het Zuidereiland: Health Lab De Pier. Bij ons zijn verschillende faciliteiten ondergebracht. Denk aan floaten, sauna, massages, personal training, groepslessen en yoga.

De Pier