Sauna

Binnenkort naar de sauna in Scheveningen? Je bent bij ons van harte welkom. Vind jij het ook niet fijn om een sauna te delen met vreemden en ben je op je privacy gesteld? Dan biedt Health Lab De Pier de oplossing! Wij beschikken namelijk over een 2-persoons Finse privé sauna. Wij zorgen ervoor dat je in alle rust gebruik kunt maken van de sauna.

Finse privé sauna

Niets is relaxter dan naar de sauna gaan. Je zweet zorgen en stress eruit en het is ook nog goed voor je weerstand. Om overtollige warmte kwijt te raken, begint je lichaam zweet te produceren. Het voordeel is dat zo niet alleen warmte, maar ook afvalstoffen worden afgevoerd. De Finse sauna is een droge sauna. Wanneer de lucht droger is loopt de temperatuur iets hoger op. De temperatuur kan oplopen tot 90 graden Celcius. In de saunacabine kan je lichaamstemperatuur oplopen tot wel 39 graden Celsius. De Finse sauna laat het lichaam goed ontspannen. Het hout neemt de warmte op en straalt deze vervolgens terug uit.

Effecten Finse sauna

  • Verhoogt de natuurlijke weerstand.
  • Verzacht en ontspant vermoeide spieren.
  • Verlicht stress en zorgt voor ontspanning.
  • Verhoogt de stofwisseling.
  • Verbetert de circulatie.
  • Ververst de vocht reserves.
  • Bevordert het herstelproces en het vrijkomen van natuurlijke pijnstillers.

Saunaruimte

De privé sauna in Scheveningen bij Health Lab De Pier is geschikt voor 1 tot maximaal 2 personen. Bij de sauna bevindt zich een privébadkamer. Deze ruime kan je afsluiten en staat tijdens je saunasessie geheel tot jouw beschikking. Je hebt een eigen kleedruimte en douchegelegenheid. Handdoeken, doucheproducten, badjassen, slippers en föhn zijn aanwezig bij ons, je hoeft alleen maar te ontspannen. De privé sauna is te huur per 75 minuten, dit kan je altijd uitbreiden met 30 minuten.

Tarieven

Privé sauna

Voor 2 personen

€ 48,00

Sauna sessie van 75 minuten
Voor twee personen
Finse privé sauna
2 huur handdoeken per persoon
2 huur badjassen
2 paar slippers
Gebruik haar- en doucheproducten
Gebruik föhn

BOEK NU

Privé sauna

Voor 1 persoon

€ 38,00

Sauna sessie van 75 minuten
Finse privé sauna
2 huur handdoeken
1 huur badjassen
1 paar slippers
Gebruik haar- en doucheproducten
Gebruik föhn

BOEK NU

Wil je meer weten over de extra behandelingen die mogelijk zijn? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Bovendien breiden we je saunabezoek graag uit met een massage. Kom je binnenkort bij ons naar de sauna in Scheveningen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.Contact opnemen