Sauna

Sauna

Vind jij het ook niet fijn om een sauna te delen met vreemden en ben je op je privacy gesteld? Dan biedt Health Lab De Pier de oplossing! Wij beschikken namelijk over een Finse privé sauna.

Finse sauna

Niets is relaxter dan naar de sauna gaan. Je zweet zorgen en stress eruit en het is ook nog goed voor je weerstand. Om overtollige warmte kwijt te raken, begint je lichaam zweet te produceren. Het voordeel is dat zo niet alleen warmte, maar ook afvalstoffen worden afgevoerd. De Finse sauna is een droge sauna. Wanneer de lucht droger is loopt de temperatuur iets hoger op. De temperatuur kan oplopen tot 100 graden Celcius. In de saunacabine kan je lichaamstemperatuur oplopen tot wel 39 graden Celsius. De Finse sauna laat het lichaam goed ontspannen. Het hout neemt de warmte op en straalt deze vervolgens terug uit.

Effecten Finse sauna

  • Verhoogt de natuurlijke weerstand.
  • Verzacht en ontspant vermoeide spieren.
  • Verlicht stress en zorgt voor ontspanning.
  • Verhoogt de stofwisseling.
  • Verbetert de circulatie.
  • Ververst de vochtreserves.
  • Bevordert het herstelproces en het vrijkomen van natuurlijke pijnstillers.

Saunaruimte

De sauna bij Health Lab De Pier is geschikt voor 1 tot maximaal 2 personen. Bij de sauna bevindt zich een privébadkamer. Deze ruime kan je afsluiten en staat tijdens je saunasessie geheel tot jouw beschikking. Je hebt een eigen kleedruimte en douchegelegenheid. Handdoeken, doucheproducten, badjassen, slippers en föhn zijn aanwezig bij ons, je hoeft alleen maar te ontspannen. De privé sauna is te huur per 75 minuten.

Tarieven

Privé sauna

Voor 1 persoon

€ 38,00

Sauna sessie van 75 minuten
Voor een personen
3 handdoeken
2 badjassen
2 paar slippers
Haar- en doucheproducten
Föhn

BOEK NU

Privé sauna

Voor 2 personen

€ 48,00

Sauna sessie van 75 minuten
Voor twee personen
3 handdoeken
2 badjassen
2 paar slippers
Haar- en doucheproducten
Föhn

BOEK NU

Waarom Health Lab De Pier

Boven de golven, met panoramisch uitzicht op de boulevard en kustlijn van Scheveningen bevindt zich aan het einde van de Pier op het Zuidereiland: Health Lab De Pier. Bij ons zijn verschillende faciliteiten ondergebracht. Denk aan floaten, sauna, massages, personal training, groepslessen en yoga.

De Pier