Sporten

De Werkplaats

Bij ‘De Werkplaats’ is iedereen welkom om te komen trainen en samen met ons te werken aan je doelstellingen, dit kan bijvoorbeeld met Personal Training. Hier krijg je persoonlijke begeleiding, wordt je regelmatig gewogen en gemeten en ontvang je een voedingsconsult met doorlopende begeleiding over voeding.

Sportruimte

Wat bieden wij aan?

Personal training

Krijg persoonlijke begeleiding en periodisering op maat. Ook wordt je regelmatig gewogen en gemeten en ontvang je een voedingsconsult met doorlopende begeleiding over voeding.

Meer informatie over personal training
Lees verder

Personal group training

Sport in kleine groepen, met maximaal 6 personen. Waar wij kracht, gymmastiek en functioneel trainen combineren. Wij kunnen jou de aandacht en tijd geven om jou de juiste technieken aan te leren en fysiek uit te dagen voor waanzinnige resultaten.

Meer informatie over personal group training
Lees verder

Teambuilding

Wij faciliteren ook trainingen voor grotere groepen mensen. Door onze unieke ligging aan het strand en de duinen, creëren we een uitdagende en inspirerende workout voor iedereen.

Meer informatie over teambuilding
Lees verder

De mannen achter De Werkplaats

Sportruimte

Tim & Maurice

‘De Werkplaats’ is ontstaan, doordat twee beste vrienden hun passie en krachten bundelen. In hun eigen personal training studio delen ze hun kennis van sport en voeding met jou.

De mannen achter ‘De Werkplaats’ zijn; Tim en Maurice. Onze ambitie is om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Zoals de naam al doet vermoeden is onze studio een plek waar hard gewerkt wordt. We vinden het wel belangrijk om hard werken te combineren met heel veel lol. Want dat is dé manier om jouw levensstijl op lange termijn aan te passen.

Meer over Tim en Maurice

Boek een gratis proefles!


Kennis maken met De Werkplaats?

Meld je aan


 

Hoe bereik je ons?

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, zijn we waarschijnlijk hard aan het werk met persoonlijke training op maat. Hierdoor zijn we helaas niet altijd in de gelegenheid u telefonisch te woord te staan. Voor uw en ons gemak gebruik daarom het contact formulier of mail op onderstaand mail adres.

Telefoonnummer

Maurice:
+31 (0)6 11 42 56 32

Tim:
+31 (0)6 41 72 07 56

Social

    

Waarom Health Lab De Pier

Boven de golven, met panoramisch uitzicht op de boulevard en kustlijn van Scheveningen bevindt zich aan het einde van de Pier op het Zuidereiland: Health Lab De Pier. Bij ons zijn verschillende faciliteiten ondergebracht. Denk aan floaten, sauna, massages, personal training, groepslessen en yoga.

De Pier